Energie vergelijken Bingelrade Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Bingelrade? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers zoals bijv. DELTA en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Bingelrade? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier check je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op onze website vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Bingelrade.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €191

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Bingelrade? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €180 €15,00 €1.520,15
3 jaar Budget Energie €210 €5,83 €1.640,15
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.760,15

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van deze pagina vergelijk je razendsnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Bingelrade”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Bingelrade:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Bingelrade met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over E.ON.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Bingelrade? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Bingelrade zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers geven namelijk enorme welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €173

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Bingelrade zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Vinkega.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest voordelige energieaanbieder voor jou. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Bingelrade


Profiteer van de goedkoopste energie in Bingelrade

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Bingelrade (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette service
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Persoonlijk advies
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verschillende contracten
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Sympatieke service
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Variabele stroomprijzen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Snel oversluiten
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
2 jarig contract
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Bingelrade

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Bingelrade? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je zonder moeite de aantrekkelijkste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Onderbanken). Een interessante maatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Loon.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Onderbanken.