Energie vergelijken Bitgummole Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Bitgummole? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan aanbieders van stroom als Vandebron of HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Bitgummole? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder zie je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Bitgummole.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €177

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Bitgummole? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €200 €16,67 €1.520,25
3 jaar Essent €230 €6,39 €1.640,25
5 jaar Essent €0 €0 €1.760,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze zoekmachine vergelijk je snel & vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Bitgummole”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Bitgummole:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Bitgummole waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Energiedirect.nl.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Bitgummole? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Bitgummole zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met goede welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €281

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw “nieuwe” aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Bitgummole zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Friesland. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Vinkenbuurt.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest betaalbare maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Bitgummole


Ontdek de goedkoopste energie in Bitgummole

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Bitgummole (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Direct overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Online verbruik inzien
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Hulp bij overstappen
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Bitgummole

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Bitgummole? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste gasleverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Menameradiel). Een geschikte leverancier gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Loosbroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Menameradiel.