Energieprijzen Energiedirect.nl Vind de nieuwste welkomstkorting en bespaar maar liefst €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken van Energiedirect.nl? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals bijv. Vrijopnaam of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de stroomtarieven van Energiedirect.nl? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je regelrecht het contract dat bij jou past. Je kunt hier ook terecht voor meer info over Eneco. Per soort contract ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht van Energiedirect.nl.

Alle producten

Je ziet in een oogopslag wat de jaarlijkse kosten zijn

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Zie de geldende welkomstbonus en bespaar tot €182

Energiedirect.nl energie aanbiedingen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu gemakkelijk stroom aanbiedingen van Energiedirect.nl (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Selecteer het contract dat past bij jouw wensen en stap direct online over naar Energiedirect.nl.


Gasprijzen Energiedirect.nl

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Wat zijn actuele gastarieven van Energiedirect.nl? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je binnen no-time het meest voordelige contract. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en Energiedirect.nl welkomstcadeaus. Bekijk nu tarieven in jouw plaats, bijvoorbeeld in Gouda. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk alle top stroom- en gas aanbiedingen van Energiedirect.nl in jouw regio. Een passende organisatie kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Bekijk nu tarieven in jouw plaats, bijvoorbeeld in Castricum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders in jouw woonplaats.