Energie vergelijken Loosbroek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Loosbroek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan leveranciers van stroom zoals bijv. E.ON en Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Loosbroek? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Loosbroek.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €217

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Loosbroek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €140 €11,67 €1.567,95
3 jaar Eneco €170 €4,72 €1.687,95
5 jaar Eneco €0 €0 €1.807,95

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze tool vergelijk je razendsnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Loosbroek”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Loosbroek:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Loosbroek waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Qwint.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Loosbroek? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Loosbroek zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers hanteren formidabele welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €249

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Loosbroek zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Gelderswoude.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Loosbroek


Overstappen naar de goedkoopste energie in Loosbroek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Loosbroek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Variabele gasprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Goede medewerkers
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Behulpzame service
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Nette klantenservice
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Nette klantenservice
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verschillende contracten
Prominente acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Loosbroek

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Loosbroek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij gemakkelijk de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Bernheze). Een aantrekkelijke maatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Wadenoijen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Bernheze.