Energie vergelijken Blaricum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Blaricum? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Vrijopnaam of Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Blaricum? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker ontdek je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website check je alle details over stroom, gas en licht in Blaricum.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €274

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Blaricum? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €230 €19,17 €1.520,40
3 jaar Oxxio €260 €7,22 €1.640,40
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.760,40

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze zoekmachine vergelijk je rap en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Blaricum”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Blaricum:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Blaricum waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Essent.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Blaricum? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Blaricum zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders bieden je serieuze welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €144

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Blaricum zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Vlaardingen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest goedkope energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Blaricum


Stap over naar de goedkoopste energie in Blaricum

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Blaricum (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Nette service
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Aangename service
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Sympatieke service
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Meerdere contracten
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Blaricum

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Blaricum? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je zonder problemen de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Blaricum). Een aantrekkelijke aanbieder kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Lopik.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Blaricum.