Energie vergelijken Bleiswijk Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Bleiswijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals Clean Energy of Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Bleiswijk? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier vind je de prijs per jaar en de aantrekkelijke cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina lees je alle details over gas, stroom en licht in Bleiswijk.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €253

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Bleiswijk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €110 €9,17 €1.520,55
3 jaar EnergieFlex €290 €8,06 €1.640,55
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.760,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Bleiswijk”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Bleiswijk:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Bleiswijk waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Huismerk Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Bleiswijk? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Bleiswijk is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven jouw huizenhoge welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €133

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bleiswijk zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Vledderveen.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt eenvoudig de voordeligste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Bleiswijk


Stap over naar de goedkoopste energie in Bleiswijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Bleiswijk (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Charmante service
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Overstaphulp
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
2 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vaste prijs gas
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

100% duurzaam
Diverse prijsafspraken
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Betalen in termijnen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Bleiswijk

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Bleiswijk? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je zonder problemen de meest goedkope gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Lansingerland). Een geschikte leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Losdorp.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Lansingerland.