Energie vergelijken Bleskensgraaf Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Bleskensgraaf? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als bijvoorbeeld Anode Energie of Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Bleskensgraaf? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energie. Per energieaanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina blader je door alle details over gas, stroom en licht in Bleskensgraaf.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €217

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Bleskensgraaf? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €130 €10,83 €1.520,65
3 jaar Energiedirect.nl €310 €8,61 €1.640,65
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.760,65

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via deze pagina vergelijk je rap en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Bleskensgraaf”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Bleskensgraaf:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Bleskensgraaf waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bleskensgraaf? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Bleskensgraaf zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hanteren reusachtige welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €137

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bleskensgraaf zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Vlieland.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest goedkope maatschappij die past bij jouw situatie. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Bleskensgraaf


Overstappen naar de goedkoopste energie in Bleskensgraaf

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Bleskensgraaf (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Vaste prijs stroom
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Nette klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
Betalen in termijnen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Variabele gasprijzen
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Nette service
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Bleskensgraaf

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Bleskensgraaf? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij nu de voordeligste gasmaatschappij. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Molenwaard). Een geschikte maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Lottum.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Molenwaard.