Energie vergelijken Blitterswijck Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Blitterswijck? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen als Energiedirect.nl of Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Blitterswijck? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier tref je rijke informatie over gas, stroom en licht in Blitterswijck.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €272

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Blitterswijck? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Essent €170 €14,17 €1.520,85
3 jaar Essent €350 €9,72 €1.640,85
5 jaar Essent €0 €0 €1.760,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze tool vergelijk je snel & zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Blitterswijck”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Blitterswijck:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Blitterswijck met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Blitterswijck? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Blitterswijck is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans prachtige welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €187

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Blitterswijck zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Vlist.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Blitterswijck


Vind de goedkoopste energie in Blitterswijck

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Blitterswijck (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
1 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Simpele voorwaarden
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Charmante service
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verschillende contracten
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Direct overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Nette service
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Snel overstappen
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede medewerkers
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verbruik advies
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Blitterswijck

Ons gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Blitterswijck? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij eenvoudig de goedkoopste gas aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en check de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Venray). Een passende gas leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Lunteren.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Venray.