Energie vergelijken Boelenslaan Start met vergelijken en bespaar maar liefst €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Boelenslaan? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als Essent of NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Boelenslaan? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Boelenslaan.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €247

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Boelenslaan? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €250 €20,83 €1.521,25
3 jaar Energiedirect.nl €110 €3,06 €1.641,25
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.761,25

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Boelenslaan”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Boelenslaan:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Boelenslaan waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vandebron.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Boelenslaan? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Boelenslaan zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven jouw huizenhoge welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €183

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Boelenslaan zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Voorburg.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de goedkoopste energieaanbieder voor jou. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Boelenslaan


Overstappen naar de goedkoopste energie in Boelenslaan

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Boelenslaan (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Overstapservice
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
1 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Flexibele gasprijs
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Boelenslaan

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Boelenslaan? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je eenvoudig de voordeligste aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de laagste gasprijzen voor jouw woning (Achtkarspelen). Een interessante organisatie aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Luyksgestel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Achtkarspelen.