Energie vergelijken Luyksgestel Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Luyksgestel? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld DELTA of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Luyksgestel? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vind je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Luyksgestel.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €275

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Luyksgestel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.568,95
3 jaar Delta €370 €10,28 €1.688,95
5 jaar Delta €0 €0 €1.808,95

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van deze pagina vergelijk je snel & eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Luyksgestel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Luyksgestel:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Luyksgestel waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Eneco.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Luyksgestel? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Luyksgestel zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden je fantastische welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €263

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aanstaande maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Luyksgestel zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Giethmen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Luyksgestel


Vind de goedkoopste energie in Luyksgestel

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Luyksgestel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Persoonlijke service
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Vaste prijs stroom
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Nette klantenservice
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Sympatieke service
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Nette klantenservice
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Luyksgestel

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Luyksgestel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij makkelijk de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw woning (Bergeijk). Een voordelige maatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Warnsveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Bergeijk.