Energie vergelijken Voorburg Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Voorburg? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel aanbieders van stroom zoals Anode Energie en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Voorburg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier check je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Hier check je praktische info over gas, stroom en licht in Voorburg.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €255

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Voorburg? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €160 €13,33 €1.613,80
3 jaar Engie €380 €10,56 €1.733,80
5 jaar Engie €0 €0 €1.853,80

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Voorburg”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Voorburg:

 1. E.ON
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Voorburg waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Voorburg? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Voorburg is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk hoge welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €172

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Voorburg zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Oudewater.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jou. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Voorburg


Stap over naar de goedkoopste energie in Voorburg

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Voorburg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Overstaphulp
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Variabele gasprijzen
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Diverse prijsafspraken
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Voorburg

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Voorburg? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je in minder dan een minuut de aantrekkelijkste aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gastarieven uit de regio (Leidschendam-Voorburg). Een aantrekkelijke partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Giethmen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Leidschendam-Voorburg.