Energie vergelijken Borculo Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Borculo? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen als Energiedirect.nl en HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Borculo? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Borculo.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €218

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Borculo? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar EnergieFlex €200 €16,67 €1.521,75
3 jaar EnergieFlex €210 €5,83 €1.641,75
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.761,75

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Borculo”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Borculo:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Borculo met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Coteq Netbeheer.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Borculo? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Borculo is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers kunnen een aanbod doen met speciale welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €256

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Borculo zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Vragender.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de goedkoopste stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Borculo


Overstappen naar de goedkoopste energie in Borculo

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Borculo (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Vaste prijs gas
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Online account
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Online account
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste prijs gas
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Contract wijzigen
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Borculo

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Borculo? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je moeiteloos de voordeligste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Berkelland). Een voordelige partij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Maasdam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Berkelland.