Energie vergelijken Borgercompagnie Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Borgercompagnie? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom als Eneco of HVC. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Borgercompagnie? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Via deze website tref je alle details over gas, stroom en licht in Borgercompagnie.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €208

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Borgercompagnie? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.521,85
3 jaar Energiedirect.nl €230 €6,39 €1.641,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.761,85

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van de vergelijker vergelijk je snel & probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Borgercompagnie”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Borgercompagnie:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Borgercompagnie met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Borgercompagnie? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Borgercompagnie zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hanteren enorme welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €177

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Borgercompagnie zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Vredepeel.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt direct de meest voordelige stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Borgercompagnie


Profiteer van de goedkoopste energie in Borgercompagnie

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Borgercompagnie (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Hulp bij overstappen
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Simpele voorwaarden
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Verbruik advies
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Sympatieke service
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Borgercompagnie

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Borgercompagnie? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je nu de goedkoopste leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Veendam). Een voordelige aanbieder kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Maashees.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Veendam.