Energie vergelijken Vredepeel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Vredepeel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals bijv. UnitedConsumers en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vredepeel? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina check je alle details over stroom, gas en licht in Vredepeel.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €229

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Vredepeel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Engie €130 €10,83 €1.614,40
3 jaar Engie €180 €5,00 €1.734,40
5 jaar Engie €0 €0 €1.854,40

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vluchtig en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vredepeel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Vredepeel:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Vredepeel met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Vredepeel? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Vredepeel zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen bieden vaak speciale welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €179

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande aanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Vredepeel zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Overschild.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de aantrekkelijkste stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Vredepeel


Stap over naar de goedkoopste energie in Vredepeel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Vredepeel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Behulpzame service
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Sympatieke service
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Overstapservice
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Nette service
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Snel oversluiten
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Goede medewerkers
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Vredepeel

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Vredepeel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je direct de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Venray). Een betaalbare organisatie gevonden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Goirle.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Venray.