Energie vergelijken Maashees Start met vergelijken en bespaar wel €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Maashees? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen zoals De Vastelastenbond of MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Maashees? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke organisatie vergelijk je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over stroom, gas en licht in Maashees.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €217

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Maashees? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €160 €13,33 €1.569,55
3 jaar Delta €170 €4,72 €1.689,55
5 jaar Delta €0 €0 €1.809,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je gauw en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Maashees”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Maashees:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Maashees waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij NLE.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Maashees? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Maashees zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders geven namelijk huizenhoge welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €159

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Maashees zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Goirle.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest aantrekkelijke stroom maatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Maashees


Profiteer van de goedkoopste energie in Maashees

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Maashees (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Aangename service
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Snel af te sluiten
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Duidelijke voorwaarden
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Contract wijzigen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste prijs gas
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Charmante service
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Maashees

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Maashees? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij gelijk de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Boxmeer). Een goedkope organisatie gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Wedde.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Boxmeer.