Energie vergelijken Borgsweer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Borgsweer? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals E.ON en Vattenfall. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Borgsweer? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vergelijk je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Borgsweer.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €242

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Borgsweer? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.521,90
3 jaar Delta €240 €6,67 €1.641,90
5 jaar Delta €0 €0 €1.761,90

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels de vergelijker vergelijk je rap en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Borgsweer”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Borgsweer:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Borgsweer met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Budget Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Borgsweer? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Borgsweer is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers bieden je daverende welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €234

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Borgsweer zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Vreeland.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Borgsweer


Stap over naar de goedkoopste energie in Borgsweer

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Borgsweer (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Vaste prijs gas
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Nette klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Variabele gasprijzen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede klantenservice
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs gas
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
1 jarig contract
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Borgsweer

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Borgsweer? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je zonder problemen de voordeligste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Delfzijl). Een passende organisatie gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Maasland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Delfzijl.