Energie vergelijken Borssele Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Borssele? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Clean Energy of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Borssele? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker ontdek je de jaarlijkse kosten en de geldende cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je praktische info over stroom, gas en licht in Borssele.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €261

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Borssele? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.522,15
3 jaar NLE €290 €8,06 €1.642,15
5 jaar NLE €0 €0 €1.762,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je gauw en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Borssele”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Borssele:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Borssele met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Eneco.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Borssele? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Borssele is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans interessante welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €206

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwe energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Borssele zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Vrouwenakker.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt nu de meest voordelige stroom maatschappij voor jou. Advies: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Borssele


Zo vind je de goedkoopste energie in Borssele

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Borssele (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
3 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
1 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Online account
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Behulpzame service
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Borssele

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Borssele? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je binnen mum van tijd de meest goedkope gasmaatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Borsele). Een goedkope partij aangetroffen? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Makkinga.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Borsele.