Energie vergelijken Boschoord Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Boschoord? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen als Anode Energie of Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Boschoord? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier zie je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina blader je door praktische info over gas, stroom en licht in Boschoord.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €242

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Boschoord? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €150 €12,50 €1.522,25
3 jaar Qurrent €310 €8,61 €1.642,25
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.762,25

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met de vergelijker vergelijk je rap en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Boschoord”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Boschoord:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Boschoord met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Energieflex.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Boschoord? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Boschoord zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren doorgaans huizenhoge welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €131

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Boschoord zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Vrouwenpolder.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste leverancier voor jouw situatie. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Boschoord


Vind de goedkoopste energie in Boschoord

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Boschoord (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Overstaphulp
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jarig contract
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Goede klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel overstappen
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
3 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Persoonlijke service
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Boschoord

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Boschoord? Met behulp van onze gas-vergelijker check je nu de meest goedkope aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Westerveld). Een betaalbare organisatie aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Malden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Westerveld.