Energie vergelijken Malden Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Malden? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers zoals bijv. Essent en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Malden? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vind je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder zie je de kosten op jaarbasis en de optionele korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Malden.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €181

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: lange verbintenissen zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Malden? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Engie €240 €20 €1.569,95
3 jaar Engie €250 €6,94 €1.689,95
5 jaar Engie €0 €0 €1.809,95

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Malden”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Malden:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Malden waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij UnitedConsumers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Malden? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Malden is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren daverende welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €256

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Malden zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Goudswaard.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt meteen de meest betaalbare maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Malden


Vind de goedkoopste energie in Malden

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Malden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
1 jarig contract
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstapservice
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Online account
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Diverse prijsafspraken
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vriendelijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Overstaphulp
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Flexibele of vaste prijs
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Behulpzame service
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Malden

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Malden? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je in luttele seconden de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Heumen). Een voordelige leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wekerom.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Heumen.