Energie vergelijken Boven-Leeuwen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Boven-Leeuwen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers als Energiedirect.nl en MAIN Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Boven-Leeuwen? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energie. Van iedere organisatie check je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Boven-Leeuwen.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €253

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Boven-Leeuwen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €200 €16,67 €1.522,50
3 jaar Delta €360 €10 €1.642,50
5 jaar Delta €0 €0 €1.762,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Boven-Leeuwen”. Tip: filter nu ook op energie van windmolens of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Boven-Leeuwen:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Boven-Leeuwen die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Huismerk Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Boven-Leeuwen? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Boven-Leeuwen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Aanbieders geven jouw fantastische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €149

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Boven-Leeuwen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Waaksens.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energieaanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Boven-Leeuwen


Zo vind je de goedkoopste energie in Boven-Leeuwen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Boven-Leeuwen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Aangename service
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Online verbruik inzien
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Vriendelijke service
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel oversluiten
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Boven-Leeuwen

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Boven-Leeuwen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je binnen een paar seconden de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (West Maas en Waal). Een passende gasmaatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Maren-Kessel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente West Maas en Waal.