Energie vergelijken Maren-Kessel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Maren-Kessel? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers als Anode Energie of Vattenfall. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Maren-Kessel? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna zie je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op onze website lees je alle details over stroom, gas en licht in Maren-Kessel.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €190

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Maren-Kessel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €140 €11,67 €1.570,20
3 jaar Essent €300 €8,33 €1.690,20
5 jaar Essent €0 €0 €1.810,20

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van onze tool vergelijk je razendsnel en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Maren-Kessel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Maren-Kessel:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Maren-Kessel die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Maren-Kessel? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Maren-Kessel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders geven namelijk gigantische welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €250

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en scherpste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Maren-Kessel zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Gramsbergen.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest voordelige aanbieder voor jou. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Maren-Kessel


Ontdek de goedkoopste energie in Maren-Kessel

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Maren-Kessel (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Nette klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Charmante service
Prominente acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Contract wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Betalen in termijnen
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
2 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Persoonlijke service
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Maren-Kessel

Jullie gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Maren-Kessel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je snel & overzichtelijk de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Oss). Een aantrekkelijke gas leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Wenum Wiesel.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Oss.