Energie vergelijken Boxmeer Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Boxmeer? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als Clean Energy of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Boxmeer? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij check je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je rijke informatie over stroom, gas en licht in Boxmeer.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €229

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Boxmeer? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Essent €230 €19,17 €1.522,65
3 jaar Essent €390 €10,83 €1.642,65
5 jaar Essent €0 €0 €1.762,65

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je gauw en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Boxmeer”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Boxmeer:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Boxmeer met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Leon Zeewolde.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Boxmeer? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Boxmeer zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk formidabele welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €240

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Boxmeer zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Waalwijk.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt eenvoudig de voordeligste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Boxmeer


Profiteer van de goedkoopste energie in Boxmeer

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Boxmeer (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online verbruik inzien
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Snel oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Inzicht in je verbruik
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Meerdere contracten
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Persoonlijk advies
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jarig contract
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Aangename service
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Boxmeer

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Boxmeer? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij moeiteloos de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Boxmeer). Een interessante aanbieder kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Mariahout.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Boxmeer.