Energie vergelijken Bredevoort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Bredevoort? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als bijvoorbeeld Essent of MAIN Energie. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Bredevoort? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per organisatie check je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina lees je alle info over stroom, gas en licht in Bredevoort.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €192

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Bredevoort? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.523,00
3 jaar Engie €140 €3,89 €1.643,00
5 jaar Engie €0 €0 €1.763,00

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels deze website vergelijk je gauw en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Bredevoort”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Bredevoort:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Bredevoort met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Pure Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Bredevoort? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Bredevoort zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas stunten met sublieme welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €130

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende leverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Bredevoort zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Wachtum.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de aantrekkelijkste maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Bredevoort


Zo vind je de goedkoopste energie in Bredevoort

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Bredevoort (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste prijs gas
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
3 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette klantenservice
Prominente acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Simpele voorwaarden
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Overstaphulp
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Snel oversluiten
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Snel overstappen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Meerdere contracten
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Bredevoort

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Bredevoort? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij zonder moeite de meest voordelige leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Aalten). Een voordelige gasmaatschappij gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Marken.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Aalten.