Energie vergelijken Broekhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Broekhuizen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom zoals Budget Energie en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Broekhuizen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vind je de prijs per jaar en de eventuele. cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op onze website vind je alle info over gas, stroom en licht in Broekhuizen.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €264

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Broekhuizen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €140 €11,67 €1.523,70
3 jaar Budget Energie €280 €7,78 €1.643,70
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.763,70

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze tool vergelijk je rap en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Broekhuizen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Broekhuizen:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Broekhuizen waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Coteq Netbeheer.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Broekhuizen? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Broekhuizen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers werken met reusachtige welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €154

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Broekhuizen zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Wapserveen.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de meest voordelige stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Broekhuizen


Zo vind je de goedkoopste energie in Broekhuizen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Broekhuizen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
2 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede service
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Persoonlijke service
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Maandelijks bijstellen
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Charmante service
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Goede service
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Broekhuizen

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Broekhuizen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij direct de meest goedkope maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Meppel). Een aantrekkelijke maatschappij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Meedhuizen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Meppel.