Energie vergelijken Broekhuizenvorst Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Broekhuizenvorst? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals De Vastelastenbond of Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Broekhuizenvorst? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Broekhuizenvorst.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €269

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Broekhuizenvorst? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €150 €12,50 €1.523,75
3 jaar Vattenfall €290 €8,06 €1.643,75
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.763,75

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Broekhuizenvorst”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Broekhuizenvorst:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Broekhuizenvorst waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Broekhuizenvorst? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Broekhuizenvorst zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen geven jouw hoge welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €263

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende energieleverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Broekhuizenvorst zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Warder.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke aanbieder voor jou. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Broekhuizenvorst


Overstappen naar de goedkoopste energie in Broekhuizenvorst

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Broekhuizenvorst (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Inzicht in je verbruik
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Verbruik advies
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Nette service
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online account
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Goede medewerkers
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Verschillende contracten
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Flexibele stroomprijs
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijke service
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Broekhuizenvorst

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Broekhuizenvorst? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je makkelijk de aantrekkelijkste gas aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Horst aan de Maas). Een voordelige aanbieder aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Meerkerk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Horst aan de Maas.