Energie vergelijken Warder Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Warder? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen als Energieflex en Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Warder? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Via deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in Warder.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €252

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Warder? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.616,30
3 jaar Delta €240 €6,67 €1.736,30
5 jaar Delta €0 €0 €1.856,30

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Warder”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Warder:

 1. Energiedirect.nl
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Warder waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij MAIN Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Warder? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Warder zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen hanteren speciale welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €191

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwe leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Warder zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Prinsenbeek.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jouw situatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Warder


Overstappen naar de goedkoopste energie in Warder

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Warder (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede service
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Levert panelen
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Direct overstappen
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel overstappen
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Verbruik advies
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verbruik advies
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Warder

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Warder? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je eenvoudig de meest goedkope gasleverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Zeevang). Een aantrekkelijke leverancier aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Gulpen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Zeevang.