Energie vergelijken Brouwershaven Start met vergelijken en bespaar maar liefst €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Brouwershaven? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders als UnitedConsumers of Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Brouwershaven? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle info over gas, stroom en licht in Brouwershaven.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €269

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Brouwershaven? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.524,05
3 jaar Green Choice €350 €9,72 €1.644,05
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.764,05

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via deze website vergelijk je supersnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Brouwershaven”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Brouwershaven:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Brouwershaven waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Brouwershaven? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Brouwershaven is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans aantrekkelijke welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €159

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Brouwershaven zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Warns.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet nu de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Brouwershaven


Overstappen naar de goedkoopste energie in Brouwershaven

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Brouwershaven (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Nette service
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Diverse prijsafspraken
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online verbruik inzien
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Meerdere contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Aangename service
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vriendelijke service
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Brouwershaven

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Brouwershaven? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je binnen no-time de meest goedkope gasmaatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Schouwen-Duiveland). Een voordelige leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Megen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Schouwen-Duiveland.