Energie vergelijken Warns Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Warns? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Eneco of Innova Energie. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Warns? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Hier lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Warns.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €273

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Warns? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.616,60
3 jaar Oxxio €300 €8,33 €1.736,60
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.856,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Via onze zoekmachine vergelijk je vlot en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Warns”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Warns:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Warns waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Pure Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Warns? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Warns zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren doorgaans huizenhoge welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €231

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Warns zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Puth.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest goedkope stroomaanbieder voor jou. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Warns


Vind de goedkoopste energie in Warns

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Warns (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Betalen in termijnen
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Snel af te sluiten
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Overstaphulp
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Gemakkelijk oversluiten
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel oversluiten
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Warns

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Warns? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij in minder dan een minuut de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Súdwest-Fryslân). Een betaalbare maatschappij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Haalderen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Súdwest-Fryslân.