Energie vergelijken Budel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Budel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als Vrijopnaam of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Budel? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier ontdek je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Budel.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €193

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Budel? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €160 €13,33 €1.524,55
3 jaar Oxxio €130 €3,61 €1.644,55
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.764,55

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze tool vergelijk je razendsnel en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Budel”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Budel:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Budel die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Innova Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Budel? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Budel zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met verrassende welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €208

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Budel zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Wateringen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de voordeligste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Budel


Vind de goedkoopste energie in Budel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Budel (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Goede medewerkers
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Goede klantenservice
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Budel

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Budel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je binnen no-time de meest voordelige leverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Cranendonck). Een passende gasmaatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Merkelbeek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Cranendonck.