Energie vergelijken Buggenum Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €299


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Buggenum? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Vrijopnaam of Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Buggenum? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je handige info over gas, stroom en licht in Buggenum.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €188

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Buggenum? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €170 €14,17 €1.524,60
3 jaar EnergieFlex €140 €3,89 €1.644,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.764,60

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je supersnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Buggenum”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Buggenum:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Buggenum met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Leon Zeewolde.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Buggenum? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Buggenum zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders bieden namelijk daverende welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €201

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Buggenum zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Waterlandkerkje.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt direct de meest betaalbare stroomleverancier die past bij jouw situatie. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Buggenum


Ontdek de goedkoopste energie in Buggenum

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Buggenum (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Snel overstappen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Verbruik aanpassen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
2 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Online account
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste prijs stroom
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Buggenum

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Buggenum? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij probleemloos de meest goedkope leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Leudal). Een passende leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Merselo.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Leudal.