Energie vergelijken Burgerbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Burgerbrug? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals Vrijopnaam of Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Burgerbrug? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij ontdek je de jaarlijkse kosten en de geldende cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Burgerbrug.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €256

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Burgerbrug? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.525,15
3 jaar EnergieFlex €250 €6,94 €1.645,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.765,15

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met onze zoekmachine vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Burgerbrug”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Burgerbrug:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Burgerbrug waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Vandebron.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Burgerbrug? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Burgerbrug is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met enorme welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €155

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De nieuwe energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Burgerbrug zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Well.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke leverancier die past bij jouw situatie. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Burgerbrug


Profiteer van de goedkoopste energie in Burgerbrug

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Burgerbrug (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs gas
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Tussentijds aanpassen
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Nette service
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Overstaphulp
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Betalen in termijnen
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Snel overstappen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Burgerbrug

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Burgerbrug? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gelijk de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Schagen). Een interessante gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Middenmeer.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Schagen.