Energie vergelijken Middenmeer Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Middenmeer? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers zoals bijv. Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Middenmeer? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je regelrecht de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder check je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Middenmeer.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €230

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Middenmeer? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.572,85
3 jaar Green Choice €190 €5,28 €1.692,85
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.812,85

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via deze website vergelijk je vlot en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Middenmeer”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Middenmeer:

 1. Energiedirect.nl
 2. Energieflex
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Middenmeer die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Middenmeer? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Middenmeer is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren doorgaans serieuze welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €236

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Middenmeer zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hantumeruitburen.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest voordelige energieleverancier die past bij jouw situatie. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Middenmeer


Overstappen naar de goedkoopste energie in Middenmeer

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Middenmeer (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Nette klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik advies
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
1 jaar vast of variabel
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Nette klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Persoonlijk advies
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede service
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Aangename service
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Middenmeer

Ons gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Middenmeer? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij direct de meest betaalbare gasleverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Hollands Kroon). Een voordelige maatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Wijhe.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Hollands Kroon.