Energie vergelijken Well Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Well? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan stroomleveranciers zoals Budget Energie of Powerpeers. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Well? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker check je de kosten per 12 maanden en de geldende korting. Wil je aanvullende informatie? Hier check je praktische info over stroom, gas en licht in Well.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €200

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Well? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €190 €15,83 €1.617,70
3 jaar Eneco €200 €5,56 €1.737,70
5 jaar Eneco €0 €0 €1.857,70

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Well”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Well:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Well die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Eneco.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Well? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Well zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met prachtige welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €204

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Well zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Reijmerstok.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt in een oogopslag de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jouw situatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Well


Stap over naar de goedkoopste energie in Well

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Well (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Nette service
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Behulpzame service
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verschillende contracten
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Contract wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Snel oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Verschillende contracten
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
3 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jarig contract
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Well

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Well? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je razendsnel de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Maasdriel). Een geschikte leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hantumeruitburen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Maasdriel.