Energie vergelijken Buurmalsen Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Buurmalsen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Essent en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Buurmalsen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina lees je alle info over gas, stroom en licht in Buurmalsen.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €236

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Buurmalsen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Eneco €200 €16,67 €1.525,50
3 jaar Eneco €320 €8,89 €1.645,50
5 jaar Eneco €0 €0 €1.765,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Buurmalsen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Buurmalsen:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Buurmalsen die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Endinet Groep.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Buurmalsen? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Buurmalsen zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans fantastische welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €241

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwe energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Buurmalsen zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Werkhoven.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest goedkope maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Buurmalsen


Zo vind je de goedkoopste energie in Buurmalsen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Buurmalsen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Nette klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Flexibele gasprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
2 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Snel af te sluiten
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Goede medewerkers
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Buurmalsen

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Buurmalsen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je binnen een paar seconden de aantrekkelijkste maatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Geldermalsen). Een goedkope gasmaatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Miedum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Geldermalsen.