Energie vergelijken Werkhoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Werkhoven? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Eneco en Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Werkhoven? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie zie je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Op onze website vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Werkhoven.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €242

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Werkhoven? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Delta €110 €9,17 €1.618,05
3 jaar Delta €270 €7,50 €1.738,05
5 jaar Delta €0 €0 €1.858,05

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Werkhoven”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Werkhoven:

 1. E.ON
 2. Essent
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Werkhoven met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Huismerk Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Werkhoven? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Werkhoven is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas geven namelijk prachtige welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €168

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Werkhoven zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Retranchement.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Werkhoven


Zo vind je de goedkoopste energie in Werkhoven

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Werkhoven (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Utrecht)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Contract wijzigen
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
3 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele stroomprijs
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Snel af te sluiten
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste prijs stroom
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
2 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Persoonlijk advies
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verbruik advies
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Werkhoven

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Werkhoven? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij zonder moeite de voordeligste leverancier. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Bunnik). Een interessante gas leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Hardinxveld-Giessendam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Bunnik.