Energie vergelijken Cadier en Keer Start met vergelijken en bespaar wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Cadier en Keer? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals Anode Energie of Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Cadier en Keer? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Cadier en Keer.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €235

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Cadier en Keer? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €210 €17,50 €1.525,55
3 jaar NLE €330 €9,17 €1.645,55
5 jaar NLE €0 €0 €1.765,55

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels de vergelijker vergelijk je rap en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Cadier en Keer”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Cadier en Keer:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Cadier en Keer met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij RENDO Netwerken.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Cadier en Keer? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Cadier en Keer is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders hanteren doorgaans reusachtige welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €134

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De aankomende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Cadier en Keer zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Wernhout.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Cadier en Keer


Profiteer van de goedkoopste energie in Cadier en Keer

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Cadier en Keer (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Snel af te sluiten
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Persoonlijke service
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
1 jarig contract
Interessante acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstaphulp
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Cadier en Keer

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Cadier en Keer? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij gelijk de goedkoopste maatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Eijsden-Margraten). Een geschikte organisatie kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Mierlo.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Eijsden-Margraten.