Energie vergelijken Wernhout Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Wernhout? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan stroomleveranciers als bijvoorbeeld Energiedirect.nl of Qurrent. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Wernhout? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Hier ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Wernhout.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €266

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Wernhout? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €120 €10 €1.618,10
3 jaar Budget Energie €280 €7,78 €1.738,10
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.858,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Wernhout”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Wernhout:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Wernhout met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder HVC.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Wernhout? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Wernhout is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met hoge welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €276

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Wernhout zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Reusel.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet eenvoudig de meest voordelige stroomleverancier voor jouw situatie. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Wernhout


Stap over naar de goedkoopste energie in Wernhout

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Wernhout (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
Verbruik advies
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Meerdere contracten
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Overstapservice
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vaste prijs gas
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
3 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Snel oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstapservice
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Wernhout

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Wernhout? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Zundert). Een interessante maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Haren.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Zundert.