Energie vergelijken Mierlo Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Mierlo? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals Vrijopnaam en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Mierlo? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker zie je de kosten per 12 maanden en de optionele cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier blader je door alle info over gas, stroom en licht in Mierlo.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €269

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Mierlo? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Eneco €150 €12,50 €1.573,25
3 jaar Eneco €270 €7,50 €1.693,25
5 jaar Eneco €0 €0 €1.813,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Mierlo”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Mierlo:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Mierlo met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in het weekend en met feestdagen). Welk soort tarief het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als HVC.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Mierlo? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Mierlo zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Leveranciers bieden vaak interessante welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €190

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Mierlo zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Haren.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest goedkope leverancier die past bij jouw situatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Mierlo


Stap over naar de goedkoopste energie in Mierlo

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Mierlo (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Aangename service
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Charmante service
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Snel oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vaste prijs gas
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Charmante service
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Overstapservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Mierlo

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Mierlo? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij snel & overzichtelijk de meest betaalbare leverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Geldrop-Mierlo). Een geschikte organisatie gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wijngaarden.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Geldrop-Mierlo.