Energie vergelijken Capelle aan den IJssel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Capelle aan den IJssel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Budget Energie of Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Capelle aan den IJssel? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Capelle aan den IJssel.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €205

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Capelle aan den IJssel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €240 €20 €1.525,70
3 jaar Green Choice €360 €10 €1.645,70
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.765,70

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Capelle aan den IJssel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Capelle aan den IJssel:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Capelle aan den IJssel waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Allure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Capelle aan den IJssel? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Capelle aan den IJssel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden je immense welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €244

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Capelle aan den IJssel zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Wessem.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Capelle aan den IJssel


Stap over naar de goedkoopste energie in Capelle aan den IJssel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Capelle aan den IJssel (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
3 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jarig contract
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Direct overstappen
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Overstapservice
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Verbruik aanpassen
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
1 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Goede service
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette service
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Capelle aan den IJssel

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Capelle aan den IJssel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je binnen mum van tijd de meest goedkope aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Capelle aan den IJssel). Een voordelige organisatie ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Mildam.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Capelle aan den IJssel.