Energie vergelijken Corle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Corle? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers zoals bijv. Vandebron en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Corle? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina ontdek je alle info over gas, stroom en licht in Corle.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €271

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Corle? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €150 €12,50 €1.622,00
3 jaar Green Choice €420 €11,67 €1.742,00
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.862,00

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je snel & gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Corle”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Corle:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Corle met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke van deze opties het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder HVC.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Corle? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Corle zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven jouw serieuze welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €171

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Corle zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Sambeek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt direct de meest betaalbare energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Corle


Ontdek de goedkoopste energie in Corle

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Corle (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Aangename service
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste prijs gas
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Betalen in termijnen
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede medewerkers
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Maandelijks bijstellen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Goede service
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Variabele gasprijzen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
3 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Corle

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Corle? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je gelijk de aantrekkelijkste leverancier. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Winterswijk). Een passende maatschappij gezien? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Hensbroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Winterswijk.