Energie vergelijken Sambeek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Sambeek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen zoals De Vastelastenbond en Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Sambeek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vind je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Sambeek.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €240

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Sambeek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.595,80
3 jaar Qurrent €300 €8,33 €1.715,80
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.835,80

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze website vergelijk je vlot en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Sambeek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Sambeek:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Sambeek met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Cogas.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sambeek? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Sambeek zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk goede welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €201

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Sambeek zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Maasland.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jou. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Sambeek


Profiteer van de goedkoopste energie in Sambeek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Sambeek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Hulp bij overstappen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Snel af te sluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Nette klantenservice
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Snel overstappen
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vaste prijs gas
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Inzicht in je verbruik
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Sambeek

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Sambeek? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij vandaag nog de meest betaalbare maatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Boxmeer). Een aantrekkelijke gasmaatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Buitenkaag.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Boxmeer.