Energie vergelijken Creil Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Creil? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Vandebron of NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Creil? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij zie je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstbonus. Advies nodig? Op onze website vind je handige info over stroom, gas en licht in Creil.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €230

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn duurder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Creil? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €220 €18,33 €1.526,35
3 jaar EnergieFlex €170 €4,72 €1.646,35
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.766,35

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Creil”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Creil:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Creil waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Greenchoice.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Creil? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In Creil is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Leveranciers hanteren aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €216

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Creil zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Flevoland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Creil


Vind de goedkoopste energie in Creil

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Creil (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Flevoland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Contract wijzigen
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Snel af te sluiten
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel oversluiten
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Betalen in termijnen
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Creil

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Creil? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij in luttele seconden de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven uit de regio (Noordoostpolder). Een interessante gasmaatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Molenhoek.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Noordoostpolder.