Energieprijzen Greenchoice Bekijk de acties en bespaar tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken van Greenchoice? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als Energiedirect.nl of Powerpeers. En het aanbod groeit. Wat zijn de actuele stroom-tarieven van Greenchoice? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend tref je onmiddellijk het contract dat bij jou past. Lees ook details over aanbieders als Fenor. Per type contract ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht van Greenchoice.

Alle contracttermijnen

Bekijk prijzen van alle soorten contracten

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Bekijk welke welkomstkorting geldt en bespaar eenvoudig €262

Greenchoice energie aanbiedingen bekijken

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu gemakkelijk stroom aanbiedingen van Greenchoice (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor het goedkoopste contract en sluit je contract online over naar Greenchoice.


Gasprijzen Greenchoice

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Direct kennismaken met de voordelige gastarieven van Greenchoice? Met behulp van onze gas-vergelijker check je moeiteloos het goedkoopste type contract. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en Greenchoice welkomstcadeaus. Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Heerlen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de beste stroom- en gas aanbiedingen van Greenchoice in jouw woonplaats. Een voordelige partij gevonden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Den Helder.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente.