Energie vergelijken Molenhoek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Molenhoek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan leveranciers van stroom zoals bijv. Allure Energie of Pure Energie. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Molenhoek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Hier lees je alle info over gas, stroom en licht in Molenhoek.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €237

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Molenhoek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €160 €13,33 €1.574,05
3 jaar Green Choice €110 €3,06 €1.694,05
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.814,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Molenhoek”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Molenhoek:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Molenhoek met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welke type tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enexis.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Molenhoek? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Molenhoek is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met sensationele welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €283

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Molenhoek zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Haule.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest goedkope maatschappij voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Molenhoek


Ontdek de goedkoopste energie in Molenhoek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Molenhoek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Vaste prijs stroom
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Goede service
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede klantenservice
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Betalen in termijnen
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Contract wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Vaste prijs stroom
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Behulpzame service
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Molenhoek

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Molenhoek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je gemakkelijk de aantrekkelijkste aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Mook en Middelaar). Een betaalbare gas leverancier gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Winssen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Mook en Middelaar.