Energie vergelijken Cuijk Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Cuijk? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen als De Vastelastenbond of Oxxio. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Cuijk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie tref je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je handige info over stroom, gas en licht in Cuijk.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €225

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Cuijk? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Delta €250 €20,83 €1.526,50
3 jaar Delta €200 €5,56 €1.646,50
5 jaar Delta €0 €0 €1.766,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Cuijk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Cuijk:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Cuijk met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Cuijk? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Cuijk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers kunnen een aanbod doen met serieuze welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €214

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Cuijk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Westerlee.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest goedkope energieaanbieder voor jouw situatie. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Cuijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Cuijk

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Cuijk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verbruik advies
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online verbruik inzien
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Nette service
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Nette klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijke service
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Cuijk

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Cuijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je direct de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Cuijk). Een aantrekkelijke partij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Monnickendam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Cuijk.