Energie vergelijken De Goorn Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in De Goorn? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroom maatschappijen zoals bijv. Engie en Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in De Goorn? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij tref je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in De Goorn.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €178

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: lange verbintenissen zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in De Goorn? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €130 €10,83 €1.527,40
3 jaar Oxxio €380 €10,56 €1.647,40
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.767,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van de vergelijker vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers De Goorn”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Populaire groene energie in De Goorn:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in De Goorn die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in de weekenden en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Westland Infra.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in De Goorn? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom De Goorn is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers geven jouw reusachtige welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €193

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In De Goorn zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Wezup.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de goedkoopste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken De Goorn


Ontdek de goedkoopste energie in De Goorn

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in De Goorn (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Nette klantenservice
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Termijnbedrag wijzigen
Prominente acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Tussentijds aanpassen
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Online verbruik inzien
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Direct overstappen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in De Goorn

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in De Goorn? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij vandaag nog de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Koggenland). Een interessante partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Naarden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Koggenland.