Energie vergelijken Naarden Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Naarden? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als Budget Energie of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Naarden? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij zie je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Naarden.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €264

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: lange verbintenissen zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Naarden? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar NLE €220 €18,33 €1.575,10
3 jaar NLE €320 €8,89 €1.695,10
5 jaar NLE €0 €0 €1.815,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze website vergelijk je gauw en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Naarden”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Naarden:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Naarden met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Greenchoice.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Naarden? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Naarden is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren aantrekkelijke welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €190

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De aankomende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Naarden zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Heerle.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Naarden


Overstappen naar de goedkoopste energie in Naarden

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Naarden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Charmante service
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Direct overstappen
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Nette service
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jarig contract
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Vaste & variabele prijzen
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Naarden

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Naarden? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je snel de goedkoopste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Naarden). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Wiuwert.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Naarden.