Energie vergelijken De Heen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in De Heen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals De Vastelastenbond en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in De Heen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energie. Per maatschappij vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door handige info over stroom, gas en licht in De Heen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €274

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in De Heen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €150 €12,50 €1.527,50
3 jaar Green Choice €400 €11,11 €1.647,50
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.767,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels deze website vergelijk je vlot en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers De Heen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van wind of de zon. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in De Heen:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in De Heen met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij RENDO Netwerken.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in De Heen? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. Rondom De Heen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hanteren doorgaans immense welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €205

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In De Heen zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Wichmond.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jou. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken De Heen


Stap over naar de goedkoopste energie in De Heen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in De Heen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Betalen in termijnen
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Duidelijke voorwaarden
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verschillende contracten
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Behulpzame service
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Online account
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Online verbruik inzien
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Verbruik aanpassen
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in De Heen

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in De Heen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij binnen no-time de meest goedkope gasleverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Steenbergen). Een interessante organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Nederasselt.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Steenbergen.