Energie vergelijken Nederasselt Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Nederasselt? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Eneco of MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nederasselt? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie tref je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nederasselt.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €275

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nederasselt? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €240 €20 €1.575,20
3 jaar Qurrent €340 €9,44 €1.695,20
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.815,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vluchtig en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Nederasselt”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Nederasselt:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Nederasselt met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder HVC.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nederasselt? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Nederasselt zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk aantrekkelijke welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €269

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nederasselt zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Heesch.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste maatschappij voor jou. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nederasselt


Profiteer van de goedkoopste energie in Nederasselt

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Nederasselt (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Meerdere contracten
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Overstaphulp
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Direct overstappen
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Aangename service
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nederasselt

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nederasselt? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij snel de aantrekkelijkste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Heumen). Een aantrekkelijke gas leverancier gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Woensdrecht.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Heumen.