Energie vergelijken De Kiel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in De Kiel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Energiedirect.nl en MAIN Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in De Kiel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij ontdek je de prijs per jaar en de geldende welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Via deze website check je bruikbare info over gas, stroom en licht in De Kiel.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €264

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in De Kiel? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.527,70
3 jaar Delta €120 €3,33 €1.647,70
5 jaar Delta €0 €0 €1.767,70

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze pagina vergelijk je razendsnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers De Kiel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in De Kiel:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in De Kiel met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in De Kiel? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats De Kiel is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders werken met verrassende welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €127

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In De Kiel zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Wieringerwerf.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest aantrekkelijke stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken De Kiel


Overstappen naar de goedkoopste energie in De Kiel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in De Kiel (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Vaste prijs gas
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Direct overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
2 jarig contract
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Contract wijzigen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verbruik advies
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in De Kiel

Gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in De Kiel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen mum van tijd de meest betaalbare aanbieder. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Coevorden). Een voordelige organisatie gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Nederweert.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Coevorden.